Giro

Giro is al meer dan 30 jaar geleden opgericht door Jim Gentes, een man met een obsessie voor het beantwoorden van onvervulde behoeften en design.
Deze obsessie heeft hem er toe gezet om zijn eigen producten te gaan maken, en heeft zich geresulteerd in een bedrijf dat de rijder wil bedienen door middel van geavanceerde prestaties en persoonlijke expressie.
De wereld om ons heen is de afgelopen 3 decennia flink veranderd, maar Giro is vastbesloten gebleven om zijn enthousiaste rijders te dienen.

Weken lang heeft Giro onderling discussies gemaakt over verschillen van een milimeter van een helm, de afgeschuinde rand van een ventilatie opening of in een schoen.
Giro is een merk dat de details zweet, de aandacht die Giro besteed aan de details is wat hun onderscheidt.

Bij Giro begrijpen ze dat rijden meer is dan een hobby, dit is het beste deel van een geweldig leven en je uitrusting moet tot op de laatste details top zijn.
Zolang u blijft streven naar grotere prestaties, sneller en beter. Blijft Giro de uitrusting ontwikkelen die daar bij hoort!

Giro
Sorteren

     

Giro Aerohead mips fietshelm mat grijs / firechrome 25% Korting Giro Aerohead mips fietshelm mat grijs / firechrome (200170)

De Giro Aerohead mips fietshelm is in een windtunnel ontworpen en getest op de baan. Tijdens de wereldkampioenschappen zoals de Tour de France en Ironman heeft de helm zich bewezen met record brekende tijden. Deze Aerohead mips helm maakt gebruik van hetzelfde windverhogende silhouet als de Aerohead ultimate, maar heeft hier nog meer ventilatie om koel te houden als de concurent het heet heeft. Het is bewezen dat het koelvermorgen verhoogt is en tegelijkertijd aerodynamisch blijft door gebruik te maken van windtunnelventialtie, interne kanalisatie en een polycarbonaat schaal. Bovendien heeft de helm een lens die een indrukwekkend gezichtsveld biedt, deze is ook nog eens gemakkelijk via een magnetisch systeem op te klappen bovenop de helm (perfect voor een snelle zwem naar fiets overgang)

€299,95

€224,95

  uw voordeel €75,- (incl. BTW)

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Merken > Giro

Print