Polar Bottle Beoordelingen

Polar Bottle

Polar Bottle is hét merk voor bidons. Dit zijn namelijk niet zomaar bidons, maar thermische bidons! Wat wilt u nog meer?

Bidons komen in vele soorten en maten, maar helaas niet altijd allemaal even goed. Elke sporter heeft zijn eigen bidon. Zo heeft een wielrenner een andere soort bidon dan een gewichtheffer. Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben, is hoe we onze vloeistoffen willen hebben: op de juiste temperatuur. Dat is waar Polar Bottle in beeld komt. Dit merk heeft hun bidons voorzien van een thermisch aspect, waardoor uw drankje langdurig koel blijft. Of het nu uren in uw tas heeft gelegen, in de auto of zelfs langdurig in de zon heeft gestaan, deze thermische bidons houden uw drankje gegarandeerd koel.

Hoe dit mogelijk is? Robert Heiberger en Judy Amabile, de oprichters van Polar Bottle, besloten als grote wielerfanaten een product te ontwikkelen wat hun drankje eindelijk eens koel zou houden. Met een achtergrond in techniek en architectuur begonnen de twee Amerikanen in 1994 in hun garage te werken aan een product wat de bidonwereld zou veranderen. De twee maakten gebruik van een hittebestendige buitenkant en een temperatuurvasthoudende binnenkant. Na ruim twintig jaar wordt hun product wereldwijd verkocht en gebruikt door professionele atleten. Uw drankje voor het sporten koel houden, doet u met de Polar Bottle.


Lees meer over Polar Bottle >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Polar Bottle gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Merken > Polar Bottle > Beoordelingen

Print