Proteus

Proteus is een van de grootste producenten op het gebied van thuisfitnessapparatuur. De  hightech fabricagelijn van Proteus bestaat uit loopbanden, crosstrainers, hometrainers, indoor cycles, roeitrainers en steppers. Alle toestellen die zij vervaardigen voldoen aan de laatste technologische richtlijnen en garanderen jarenlang trainingsplezier.

Proteus levert aan meer dan 70 landen wereldwijd. Proteus producten gebruiken "state-of–the-art" technologie om nieuwe concepten te ontwikkelen op fitnessgebied en wordt gemaakt met de hoogste Europese standaarden.

Proteus
Sorteren

     

Funky Trunks Fossil Fuel classic trunk zwembroek heren Funky Trunks Fossil Fuel classic trunk zwembroek heren (FT30M70939)

Deze Funky Trunks Fossil Fuel classic trunk is waar het allemaal begon. De originele en meest populaire model zwembroek met een zijkant van 16,5 cm (iets breder voor grotere maten), en een opgestikte buidel aan de voorkant voor extra ruimte met dubbele voering voor ondersteuning. Trekkoord om ze omhoog te houden en breed elastiek in de taille en de beenopening bieden uitzonderlijk comfort rondom. Fossil Fuel:
Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen en hoewel we graag onze groene geloofsbrieven oppoetsen hebben we misschien een kleine betaling van de grote oliemaatschappijen geaccepteerd om deel uit te maken van hun 'fossiele vrienden' campagne. Onze Fossil Fuel print is helder en kleurrijk om blije gevoelens te stimuleren en draagt bij om onze bankrekening te spekken dankzij een rijke olie sjeiks.

€39,95

 (incl. BTW)

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Merken > Proteus

Print