Run and Move Beoordelingen

Run and Move

Run and Move biedt u al het gemak op het gebied van watervoorziening tijdens het sporten. Niets is fijner dan een functionele manier van hydratatie wanneer u intensief aan het sporten bent.

Bidons zijn onmisbaar voor menig sporter. Het lichaam moet nu eenmaal van de nodige vloeistoffen worden voorzien. Hoewel de bidon van oudsher is ontworpen voor de wielersport, zijn er vandaag de dag bidons ontworpen die specifiek passen bij een bepaalde sporter. Zo heeft Run and Move de focus gelegd op hardlopers. Waar een wieler een fiets heeft om zijn bidon aan te vestigen, moet de hardloper juist zo min mogelijk (extra) gewicht meedragen.

Dat is precies de reden waarom Run and Move is opgericht. Er moest een manier zijn om een hardloper op pad te sturen met de nodige watervoorziening zonder dat hij beperkt werd in zijn mogelijkheden. Dat is het Duitse merk met succes gelukt. Run and Move heeft onder andere de handige hand-held bottle ontworpen, die makkelijk vast te houden is en zonder probleem meegaat met de beweging. Liever een klein flesje? Dit merk heeft een handige set van vier flesjes. Gooi die oude bidon weg en ruil ‘m in voor een functioneel exemplaar van Run and Move.


Lees meer over Run and Move >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Run and Move gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Merken > Run and Move > Beoordelingen

Print