Tacx

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Deze passie is de drijfveer achter de hele organisatie en zichtbaar in alle afdelingen.

Vanaf het begin is Tacx al sterk betrokken geweest bij de wielersport. Dit is altijd de leidraad geweest in de beslissingen die Tacx heeft gebracht tot waar we ze zijn. Toen wielrenners hoge kwaliteit fietsonderdelen nodig hadden, maakten Tacx dit mogelijk door ze zelf te produceren. Toen renners een manier nodig hadden om zich op te warmen voor een race, is Tacx gestart met het maken van rollenbanken. Toen renners effectief wilden trainen in de winter, is Tacx indoor fietstrainers gaan maken. En toen er efficiënter getraind moest worden, heeft Tacx de trainers interactief gemaakt.

Tacx ontwikkelt innovatieve, hoogwaardige producten die je inspireren om je grenzen te verleggen.

Tacx
Sorteren

     

Tacx spider team T3350 montagestandaard 18% Korting Tacx spider team T3350 montagestandaard (TACXT3350)

Deze professionele aluminium Tacx spider team T3350 montagestandaard standaard is de verbeterde versie van de T3050. De T3350 Spider Team is dankzij het aluminium frame lichtgewicht maar toch zeer stabiel en duurzaam. Het werkoppervlak is draaibaar en kantelbaar waardoor alle nodige posities mogeljik zijn. Deze standaard is tevens geschikt voor fietsen met afwijkende brackets.

€199,-

€162,50

  uw voordeel €36,50 (incl. BTW)

Tacx spider prof T3325 montagestandaard 21% Korting Tacx spider prof T3325 montagestandaard (TACXT3325)

Professionele, geheel roteerbare en in hoogte verstelbare Tacx spider prof T3325 montagestandaard. De fietsklemmen zijn voorzien van zacht rubberen inlages waardoor lakbeschadigingen worden voorkomen. Door gebruik van aluminium onderdelen is deze zeer licht van gewicht. De montage standaard is voor vrijwel alle framebuisdiameters.

€229,-

€179,95

  uw voordeel €49,05 (incl. BTW)

Tacx cycle motion stand T3075 montagestandaard 15% Korting Tacx cycle motion stand T3075 montagestandaard (TACXT3075)

Mechaniciens van wielerploegen hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van de professionele Tacx cycle motion stand T3075 montagestandaard. Deze uiterst stabiele standaard is uitermate geschikt voor zwaardere werkzaamheden als het verwijderen van crankstel of pedalen. De fiets kan aan de voor- of achtervork worden bevestigd. De vorkhouders zijn zowel in hoogte als in lengte verschuifbaar waardoor de standaard geschikt is voor ATB`s, race- maar ook hybride fietsen met een wielmaat van 24 tot 29 inch.

€129,-

€109,-

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Tacx cyclestand T3000 montagestandaard 12% Korting Tacx cyclestand T3000 montagestandaard (TACXT3000)

De Tacx cyclestand T3000 montagestandaard is een inklapbare montagestandaard voor de kleinere werkzaamheden aan de fiets, zoals eenvoudige reparaties. Uitgevoerd met scharnierende bracketsteun zodat je de hele fiets eventeel naar voren kunt kantelen. Dit is erg handig voor het sleutelen aan het balhoofd en het stuur. De Cyclestand is voorzien van voorwielgeleiders die ervoor zorgen dat het stuur niet omklapt.

€109,-

€94,95

  uw voordeel €14,05 (incl. BTW)

Tacx trainerband 28 inch racefiets Tacx trainerband 28 inch racefiets (T1390)

De Tacx trainerband 28 inch racefiets is specifiek ontwikkeld voor het rijden op een fietstrainer en is geruislozer dan een gewone fietsband. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd. Deze band is perfect geschikt voor degene die hun banden niet willen laten slijten en te warm laten worden door langdurige trainingen. Let op! Deze band is enkel geschikt voor een racefiets van 28 inch en niet geschikt om buiten mee te fietsen.

€39,95

 (incl. BTW)

Tacx trainerband 26 inch MTB Tacx trainerband 26 inch MTB (T1395)

De Tacx trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op een fietstrainer en is geruislozer dan een gewone fietsband. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd. Deze band is perfect geschikt voor degene die hun banden niet willen laten slijten en te warm laten worden door langdurige trainingen. Let op! Deze band is enkel geschikt voor de Mountainbike van 26 inch en niet geschikt om buiten mee te fietsen.

€39,95

 (incl. BTW)

Tacx trainerband 29 inch MTB Tacx trainerband 29 inch MTB (T1397)

De Tacx trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op een fietstrainer en is geruislozer dan een gewone fietsband. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd. Deze band is perfect geschikt voor degene die hun banden niet willen laten slijten en te warm laten worden door langdurige trainingen. Let op! Deze band is enkel geschikt voor de Mountainbike van 29 inch en niet geschikt om buiten mee te fietsen.

€39,95

 (incl. BTW)

Tacx ANT+ Antenne USB Tacx ANT+ Antenne USB (T2028)

Gebruik Tacx ANT+ Antenne om een ANT+ trainer te verbinden met je computer. Dat stelt je in staat om tijdens je trainingen gebruik te maken van software op je computer, zoals de Tacx Trainer software, Zwift en TrainerRoad. Deze programma's lezen de trainingsgegevens van je fietstrainer en kunnen de trainer ook aansturen. Door de lange lengte van de kabel kan de ontvanger dicht bij de trainer worden geplaatst zodat het signaal altijd goed is. De antenne is compatibel met alle trainers die draadloos communiceren via ANT+. Dus ook fietstrainers van een ander merk dan Tacx.

€49,95

 (incl. BTW)

Tacx trainerband 27,5 inch MTB Tacx trainerband 27,5 inch MTB (T1396)

De Tacx trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op een fietstrainer en is geruislozer dan een gewone fietsband. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd. Deze band is perfect geschikt voor degene die hun banden niet willen laten slijten en te warm laten worden door langdurige trainingen. Let op! Deze band is enkel geschikt voor de Mountainbike van 27.5 inch en niet geschikt om buiten mee te fietsen.

€39,95

 (incl. BTW)

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Merken > Tacx

Print