Wetsuit Testdagen 2020

Ieder wetsuit heeft zijn specifieke kwaliteiten. Ieder wetsuit heeft zijn eigen pasvorm. Onze wetsuit testdagen zijn de ideale gelegenheid om het juiste wetsuit voor uw specifieke noden te vinden. Op deze wetsuit testdagen zijn er verschillende grote merken waaronder: BTTLNSZone3Orca2XUSailfish en Aquaman. Er is voor gekozen om meerdere bekende merken uit te nodigen op onze testdagen zodat u merk-onafhankelijk kunt uitvissen welk wetsuit het het beste past bij uw specifieke eisen.

Een juiste pasvormflexibiliteit en drijfvermogen zijn essentieel om optimaal gebruik te maken van een wetsuit. Op de testdagen krijgt u naast ruimte en tijd, ook deskundig advies van zwemmers om op deze manier het perfecte wetsuit te kiezen. 

MEDEDELING!

Door de maatregelen rondom Covid-19 zijn de meeste van onze wetsuit testdagen voor 2020 geannuleerd. 
Omdat wij zoveel reacties krijgen van mensen die vragen of er nog wetsuit testdagen georganiseerd zullen worden, zijn wij hard aan het werk om beschikbaar zwemwater te vinden. 
Eens de maatregelen opgeheven of versoepeld worden willen wij klaar zijn om jullie veilig een paar testmomenten aan te bieden. 
Hou deze pagina en onze Facebook pagina in de gaten voor updates ivm onze wetsuit testdagen.


AANMELDEN VOOR EEN TESTDAG

Onze wetsuit testdagen zijn volledig gratis en vrijblijvend. Voor inschrijving stuurt u een mail naar info@triathlon24.be met als onderwerp "Wetsuit Testdag 2020". In deze mail geeft u aan op welke wetsuit testdag u aanwezig wenst te zijn en vermeld hierin ook duidelijk uw naam. Daanra ontvant u een bevestiging van registratie. Een week voor de wetsuit testdag ontvangt u van ons nog een bericht met aanvullende informatie. Tijdens onze wetsuit testdagen ontvangt u ook 15% korting bij de aankoop van een wetsuit! Deze korting wordt berekend over de adviesprijs van het betreffende wetsuit.


AGENDA EN LOCATIES

Locaties wetsuits testdagen 2020

Met het triathlonseizoen 2020 in aantocht heeft ons team weer de nodige voorbereidingen getroffen. Er zijn weer een aantal locaties toegevoegd en zo komen we in 2020 ook langs in Nijmegen, Kampen, Dordrecht, Eindhoven en Leuven(BE). Met deze nieuwe locaties vergroten we onze bereikbaarheid in Nederland en België en komen we bij veel triathleten in de buurt. Dit jaar beginnen we vroeger met onze testdagen zodat in de maanden maart en april meer dan genoeg getest kan worden.

Omdat wij uit ervaring weten dat de maanden maart en april meestal te koud zijn om comfortabel in openwater te testen hebben wij een aantal aantrekkelijke indoor locaties weten te bemachtigen, om testen in deze maanden toch mogelijk te maken. Bij het kiezen van onze indoor locaties hebben we gelet op een voldoende aantal banen om vlot te kunnen testen, alsook een redelijke watertemperatuur en comfortabele omkleedruimte.

Op onze testdagen zijn specialisten van de verschillende merken aanwezig. Zij kennen hun materiaal als geen ander en staan u met raad en daad bij om het voor u perfecte wetsuit uit te kiezen. 

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2020

Print