Bodyglide Beoordelingen

Bodyglide

Bodyglide is een ideaal middel om uw voeten in goede conditie te houden. Gedurende het sporten hebben de voeten behoorlijk wat te verduren, dus een product tegen zere voeten of andere problemen is precies wat u nodig heeft.

Het Amerikaanse merk heeft sinds zijn ontstaan in de jaren negentig sporten veranderd en comfortabeler gemaakt. Sporten is al intensief genoeg, dus de nodige lichaamsverzorging is van essentieel belang. Het product van dit merk is ontwikkeld door Steve Chance, van oorsprong een computerprogrammeur en  een enorme surffanaat. Chance had door het dragen van wetsuits vaak last van schuurplekken. Wat is een makkelijke manier op dit op te lossen? Na veel nadenken kwam hij met het perfecte product: de Bodyglide. Al snel werd dit product gebruikt door alle soorten atleten, van hardlopers tot watersporters.

Waarom u de Bodyglide nodig heeft? Een betere vraag is: wat is er nu belangrijker dan uw voeten? Dit product beschermt de voeten tegen blaren, schuurplekken en een schrale huid. Uw dierbare voeten blijven met behulp van de Bodyglide zacht. Het mooie is dat het product niet continu aangebracht hoeft te worden. Eenmalig aanbrengen en u kunt zonder problemen een goede dag of work out tegemoet. Daarnaast komt het goed van pas bij koud en nat weer. Houdt uw voeten in goede conditie met de producten van Bodyglide.


Lees meer over Bodyglide >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bodyglide gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Merken > Bodyglide > Beoordelingen

Print