Wetsuit Testdagen

Overweegt u een wetsuit te kopen, maar weet u niet waar u op moet letten bij de aankoop? Of u twijfelt over de juiste maat, het merk of materiaal? Dan zijn onze wetsuit testdagen iets voor u! 

Onze bekende merken OrcaZone32XUSailfishBTTLNSAquaman zijn aanwezig met verschillende modellen en maten wetsuits. Zowel voor de beginnende zwemmer entry-level wetsuits als voor de gevorderde zwemmers high-end wetsuits. Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het zwemwater. Er staat een team van onze zwem experts klaar om u te helpen bij de wetsuit juiste keuze. 

AANMELDEN VOOR EEN TESTDAG

Onze testdagen vinden plaats op verschillende zwemlocaties in Nederland en België. Vroeg in het triathlonseizoen zal het zwemmen gebeuren in een binnen zwemband, wanneer de temperatuur het toelaat zullen onze testdagen georganiseerd worden in het buitenwater, net zoals bij de wedstrijden! Dit zorgt ervoor dat men lange afstanden kan zwemmen om de flexibiliteit en het drijfvermogen goed aan te kunnen voelen. Deelname aan onze wetsuit testdag is gratis en natuurlijk vrijblijvend! Aanmelden is wel verplicht door een e-mail te sturen naar info@triathlon24.be met als onderwerp “Wetsuit Testdag", vermeld uw naam en welke testdag u aanwezig zult zijn. U ontvangt een week voor aanvang een bevestiging van inschrijving. Tijdens de wetsuit testdagen krijgt u 15% korting op de wetsuits! De korting wordt berekend over de adviesprijs.

AGENDA EN LOCATIES

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Wetsuit Testdagen

Print