BTTLNS Fietsen

Bekijk meer producten van BTTLNS

Fietsen
Sorteren

     

12

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 oranje BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 oranje (0317011-034)

Deze BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 oranje is niet alleen geschikt voor het opbergen van je smartphone maar ook voor bijv. je; ID kaart, bankpassen, paspoort, sleutels, geld of wat dan ook. Perfect geschikt tijdens verschillende sporten zoals zwemmen, skiën, duiken maar ook bij het vissen, varen... kortom alle outdoorsporten waarbij u uw waardevolle spullen waterdicht wilt opbergen. Breng uw smartphone waterdicht mee tot op een diepte van 4 meter, in een stortbui, in de modder of een heftige sneeuwstorm. Deze waterdichte opbergzak van 20x10cm biedt voldoende opbergruimte voor uw accessoires en is uitgevoerd met een handig trekkoord om uw waardevolle spullen niet te verliezen.

€9,95

 (incl. BTW)

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze (0317011-011)

Deze BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze is niet alleen geschikt voor het opbergen van je smartphone maar ook voor bijv. je; ID kaart, bankpassen, sleutels, paspoort, geld of wat dan ook. Perfect geschikt tijdens verschillende sporten zoals zwemmen, skiën, duiken maar ook bij het vissen, varen... kortom alle outdoorsporten waarbij u uw waardevolle spullen waterdicht wilt opbergen. Breng uw smartphone waterdicht mee tot op een diepte van 4 meter, in een stortbui, in de modder of een heftige sneeuwstorm. Deze waterdichte opbergzak van 20x10cm biedt voldoende opbergruimte voor uw accessoires en is uitgevoerd met een handig trekkoord om uw waardevolle spullen niet te verliezen.

€9,95

 (incl. BTW)

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 blauw BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 blauw (0317011-059)

Deze BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 blauw is niet alleen geschikt voor het opbergen van je smartphone maar ook voor bijv. je; ID kaart, bankpassen, paspoort, sleutels, geld of wat dan ook. Perfect geschikt tijdens verschillende sporten zoals zwemmen, skiën, duiken maar ook bij het vissen, varen... kortom alle outdoorsporten waarbij u uw waardevolle spullen waterdicht wilt opbergen. Breng uw smartphone waterdicht mee tot op een diepte van 4 meter, in een stortbui, in de modder of een heftige sneeuwstorm. Deze waterdichte opbergzak van 20x10cm biedt voldoende opbergruimte voor uw accessoires en is uitgevoerd met een handig trekkoord om uw waardevolle spullen niet te verliezen.

€9,95

 (incl. BTW)

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 zwart BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 zwart (0317011-023)

Deze BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 zwart is niet alleen geschikt voor het opbergen van je smartphone maar ook voor bijv. je; ID kaart, bankpassen, sleutels, paspoort, geld of wat dan ook. Perfect geschikt tijdens verschillende sporten zoals zwemmen, skiën, duiken maar ook bij het vissen, varen... kortom alle outdoorsporten waarbij u uw waardevolle spullen waterdicht wilt opbergen. Breng uw smartphone waterdicht mee tot op een diepte van 4 meter, in een stortbui, in de modder of een heftige sneeuwstorm. Deze waterdichte opbergzak van 20x10cm biedt voldoende opbergruimte voor uw accessoires en is uitgevoerd met een handig trekkoord om uw waardevolle spullen niet te verliezen.

€9,95

 (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat korte fietsbroek heren exclusief 40% Korting BTTLNS Brasschaat korte fietsbroek heren exclusief (0219015-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. de korte fietsbroek is gemaakt van verschillende materialen om een goed ademend vermogen te garanderen. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van de Bttlns comfort HD 3 zeem. Let op, deze fietsbroek heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, deze fietsbroek is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van deze exclusieve fietsbroek gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club. 

€85,-

€51,-

  uw voordeel €34,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat korte fietsbroek dames exclusief 40% Korting BTTLNS Brasschaat korte fietsbroek dames exclusief (0219014-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. de korte fietsbroek is gemaakt van verschillende materialen om een goed ademend vermogen te garanderen. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van de Bttlns comfort HD 3 zeem. Let op, deze fietsbroek heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, deze fietsbroek is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van deze exclusieve fietsbroek gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club. 

€85,-

€51,-

  uw voordeel €34,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat water/wind fietsjacket heren exclusief 21% Korting BTTLNS Brasschaat water/wind fietsjacket heren exclusief (0219022-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. Het water/wind jacket is gemaakt van verschillende materialen om goed te isoleren en te beschermen tegen de elementen. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van extra zakjes en een volledige rits, het jacket is normaal getailleerd. Let op, dit fietsjack heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, dit fietsjack is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van dit exclusieve fietsjack gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club.

€95,-

€75,-

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

BTTLNS Fiets transporttas cyclocross Sanctum 27% Korting BTTLNS Fiets transporttas cyclocross Sanctum (0418006-010)

Ga je op reis en wil je veilig je fiets meenemen? Dan zorgt deze hybride BTTLNS Fiets transporttas cyclocross Sanctum voor de best mogelijke bescherming! Een combinatie van een hardcase en softcase zorgt ervoor dat de koffer niet volledig stijf is, waardoor harde stoten van buitenaf opgevangen worden. Dit verkleint de kans op scheuren, schuren en beschadigingen enorm! Na het demonteren van de wielen, het stuur en de pedalen kan de cyclocross erg eenvoudig in de koffer gepakt worden en met verschillende straps vastgezet worden. Voor een veilig vervoer van uw fiets is het raadzaam om de volgende accessoires te gebruiken: voorvork adapterkettingbeschermer en frame pad.

€449,95

€324,95

  uw voordeel €125,- (incl. BTW)

BTTLNS Fiets transporttas mountainbike Sanctum 27% Korting BTTLNS Fiets transporttas mountainbike Sanctum (0418004-010)

Deze BTTLNS Fiets transporttas mountainbike Sanctum is dé oplossing wanneer je in het buitenland wil gaan mountainbike en hierbij jou eigen fiets een must is. Deze hybride fietstas zorgt ervoor dat de mountainbike veilig mee op reis kan en is ook door zijn skate wielen zeer comfortabel om te voet mee te nemen. Alleen de wielen, de pendalen en het stuur dienen gedemonteerd te worden en daarna past de mountainbike perfect in de fietskoffer. Beide zijdes zijn uitgevoerd met een wiel compartiment waar zowel 26inch als 29inch wielen in passen. Wanneer u het veiligste transport van uw fiets wenst, adviseren wij u de voorvork adaperkettingbeschermer en frame pad aan te schaffen.

€449,95

€324,95

  uw voordeel €125,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat water/wind jacket dames exclusief 21% Korting BTTLNS Brasschaat water/wind jacket dames exclusief (0219023-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. Het water/wind jacket is gemaakt van verschillende materialen om goed te isoleren en te beschermen tegen de elementen. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van extra zakjes en een volledige rits, het jacket is normaal getailleerd. Let op, dit fietsjack heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, dit fietsjack is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van dit exclusieve fietsjack gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club.

€95,-

€75,-

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

BTTLNS Fiets transporttas racefiets Sanctum 27% Korting BTTLNS Fiets transporttas racefiets Sanctum (0418005-010)

De BTTLNS Fiets transporttas racefiets Sanctum is ideaal wanneer je de racefiets veilig in het vliegtuig, de trein, auto of bus mee wil nemen. Deze transporttas biedt een uitstekende bescherming wanneer men de racefiets uit het oog verliest en deze in een bagageruim wordt geladen. Dit is altijd een moment van angst, iemand anders die vaak niet op de meest waardevolle en zorgvuldige manier met je fiets omgaat. Na het demonteren van het stuur, de wielen en de pedalen past jouw wielrenfiets perfect in deze transporttas. Tijdens het ontwikkelen van deze transporttas zijn alle pluspunten van een hardcase gecombineerd met een softcase voor de beste bescherming! Voor een veilig transport van uw fiets is het verstandig om de voorvork adapter, kettingbeschermer en frame pad te gebruiken.

€449,95

€324,95

  uw voordeel €125,- (incl. BTW)

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum 27% Korting BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum (0418003-010)

Deze BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum is de perfecte oplossing voor wanneer je met je fiets op reis gaat. Deze fietstas geeft een perfecte bescherming wanneer je de fiets wil vervoeren in het vliegtuig, de trein, auto of bus. Zowel 26inch als 29inch-fietsen passen in de tas na het demonteren van de pedalen, het stuur en de wielen. Ontworpen met een hybride constructie om de voordelen van een harde koffer optimaal te benutten en te combineren met een zachte padding voor uiterste bescherming.  Wanneer u de beste bescherming voor uw fiets wenst, zorg er dan voor dat u over de juiste accessoires beschikt zoals de voorvork adapterkettingbeschermer en frame pad!

€449,95

€324,95

  uw voordeel €125,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat lange fietsbroek heren exclusief 27% Korting BTTLNS Brasschaat lange fietsbroek heren exclusief (0219017-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. de lange fietsbroek is gemaakt van verschillende materialen om een zowel tegen water als wind bestand te zijn. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van de Bttlns comfort HD 3 zeem. Let op, deze fietsbroek heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, deze fietsbroek is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van deze exclusieve fietsbroek gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club. 

€95,-

€69,-

  uw voordeel €26,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat winter fietsjacket heren exclusief 25% Korting BTTLNS Brasschaat winter fietsjacket heren exclusief (0219021-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. Het winterjacket is gemaakt van verschillende materialen om goed te isoleren en te beschermen tegen de kou. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van extra zakjes en een volledige rits, het jacket is normaal getailleerd. Let op, dit fietsjack heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, dit fietsjack is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van dit exclusieve fietsjack gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club.

€105,-

€78,-

  uw voordeel €27,- (incl. BTW)

BTTLNS Voorvork adapter schijfremmen Scepter 14% Korting BTTLNS Voorvork adapter schijfremmen Scepter (0418007-010)

Deze functionele BTTLNS Voorvork adapter schijfremmen Scepter is ideaal om extra bescherming te geven aan de voorvork tijdens het vervoeren van de fiets. Triathlon- en racefietsen hebben vaak een lagere, maar ook kwetsbare voorvork, waardoor het belangrijk is deze goed te beschermen en te verhogen zodat de fiets een goede positionering heeft. Deze adapter past perfect in de populaire Bike travel bag en heeft een extra sluiting, waarmee men de adapter strak om de voorvork kan sluiten. Daarnaast is deze adapter uitgevoerd met een extra sleuf voor fietsen die uitgevoerd zijn met schijfremmen.

€34,95

€29,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat lange fietsbroek dames exclusief 27% Korting BTTLNS Brasschaat lange fietsbroek dames exclusief (0219016-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. de lange fietsbroek is gemaakt van verschillende materialen om een zowel tegen water als wind bestand te zijn. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van de Bttlns comfort HD 3 zeem. Let op, deze fietsbroek heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, deze fietsbroek is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van deze exclusieve fietsbroek gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club. 

€95,-

€69,-

  uw voordeel €26,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat winter fietsjacket dames exclusief 25% Korting BTTLNS Brasschaat winter fietsjacket dames exclusief (0219020-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. Het winterjacket is gemaakt van verschillende materialen om goed te isoleren en te beschermen tegen de kou. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van extra zakjes en een volledige rits, het jacket is normaal getailleerd. Let op, dit fietsjack heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, dit fietsjack is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van dit exclusieve fietsjack gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club.

€105,-

€78,-

  uw voordeel €27,- (incl. BTW)

BTTLNS Frame pad Armor 16% Korting BTTLNS Frame pad Armor (0418008-010)

Deze BTTLNS Frame pad Armor is het ideale accessoire om ervoor te zorgen dat het stuur geen beschadigingen op het frame veroorzaakt. Tijdens het vervoeren van een fiets in de Bike travel bag is het noodzakelijk om het stuur te demonteren. Met deze Frame pad kunt u het stuur stevig aan het frame bevestigen, wat schuren en beschadigingen zal voorkomen. Gemaakt van een sterk P 600D PU coated materiaal met een stevige padding voor de beste bescherming!

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

BTTLNS Brasschaat fietsshirt korte mouw heren exclusief 44% Korting BTTLNS Brasschaat fietsshirt korte mouw heren exclusief (0219013-999)

De BTTLNS Brasschaat clubkleding staat bekend vanwege de combinatie tussen de combinatie van hoge kwaliteit en comfort. Het fietsshirt is gemaakt van verschillende materialen om een goed ademend vermogen te garanderen. Maximaal comfort is verkregen door het toevoegen van extra zakjes en een volledige rits. Let op, dit fietsshirt heeft het ontwerp van de Brasschaat Triatlon Club, dit fietsshirt is exclusief verkrijgbaar voor BrTc leden en bij aankoop van dit exclusieve fietsshirt gaat u ermee akkoord dat naam en email adres kunnen worden doorgegeven aan de Brasschaatse Triathlon Club. 

€75,-

€42,-

  uw voordeel €33,- (incl. BTW)

BTTLNS Kettingbeschermer Sheath 12% Korting BTTLNS Kettingbeschermer Sheath (0418009-010)

Deze BTTLNS Kettingbeschermer Sheath is het perfecte accessoire om de fietsketting goed af te schermen. Tijdens het reizen neemt u vaak nog vele andere spullen mee in de Bike travel bag, met deze kettingbeschermer beschermt u de ketting tegen schade en voorkomt u vuil op andere spullen in de koffer. De kettingbeschermer is gemaakt van een duurzaam materiaal en heeft klittenband op de achterzijde, waarmee men de hoes aan het frame kan bevestigen. Deze BTTLNS kettingbeschermer past op bijna alle race-, mountainbike-, triathlon-, DH, XC en FR bikes.

€24,95

€21,95

  uw voordeel €3,- (incl. BTW)

8.3
BBB Sportbril Impress Small glossy rood 1 10 8 8/10 BBB Sportbril Impress Small glossy rood

Fijne bril en niet duur!

Castelli Premio bibshort fietsbroek zwart heren 1 10 8 8/10 Castelli Premio bibshort fietsbroek zwart heren

De broek zit zeer fijn. Al vele (lange) tochten gemaakt met deze fietbroek en nog steed...

Castelli Podio doppio fietsshirt donker blauw heren 1 10 9 9/10 Castelli Podio doppio fietsshirt donker blauw heren

Top shirt, zeer tevreden! Het shirt ziet er zeer netjes uit en de fraaie pasvorm maakt ...

Bekijk alle Beoordelingen
triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Fietsen

Print