Rollerbanken

Lees verder

Rollerbanken
Sorteren

     

Tacx Galaxia T1100 rollerbank Tacx Galaxia T1100 rollerbank (T1100)

Tacx Galaxia T1100 is de revolutionaire nieuwe rollerbank van Tacx hij beweegt met de rijder mee waardoor je kan sprinten, je benen stekken en op de pedalen staan zonder bang zijn om te vallen. Je hebt alle bewegingsvrijheid, de Galaxia evenaart het natuurlijk gevoel van een training op de weg. Dankzij de kinetische energie die ontstaat bij versnelling beweegt de trainer voorwaarts. Bij snelheids afname beweegt de trainer automatisch weer terug. Deze uitvinding is zo uniek dat het door Tacx gepatenteerd is.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tacx Antares T1000 rollerbank Tacx Antares T1000 rollerbank (T1000)

De Tacx Antares T1000 is Tacx revolutionaire bijdrage aan de populariteit van het baanwielrennen. Geavanceerd qua vormgeving, want dankzij de conische rollen fiets je stabieler. Met de Antares kun je je nog beter richten op je trainingsdoelen: je conditie en pedaaltred verbeteren en je gevoel voor evenwicht versterken. De vormgeving van de rollen zorgt ervoor dat het haast onmogelijk is van de rollenbank te rijden. Bij het fietsen zonder beugel wordt uiterste stuurconcentratie vereist, onontbeerlijk voor het baanfietsen

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tacx Beugel voor Antares en Galaxia Tacx Beugel voor Antares en Galaxia (TACXT1150)

De Tacx Beugel maakt het mogelijk om de de fiets vast te zetten op de Antares of Galaxia rollenbank. Speciaal ontworpen voor renners die het in het begin lastig vinden om los te rijden en de voorkeur geven aan het maken van veel kilometers. Met deze beugel fixeer je de fiets zonder voorwiel, en deze bevestiging biedt extra veiligheid.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Zit je bij een fietstrainer met je achterwiel vast, zo zit je bij een rollerbank volledig los. Een rollerbank geeft een vrije traingservaring. Dit vergt ook stuurconcentratie en balans. Een rollerbank of rollenbank wordt veel gebruikt als warming up voor wedstrijden. 

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Fietstrainers > Rollerbanken

Print