Productreviews voor triathlon kleding, fietskleding, hardloopkleding en zwemkleding op Triathlon24.be

Wij streven ernaar om je de best mogelijke service met bijhorende adviezen te kunnen geven. Kwaliteit en service staan bij ons immers voorop. Wij vinden het namelijk super belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt zodat je de beste tijd kan neerzetten voor jouw triathlon maar ook als je wilt gaan voor een fittere levensstijl middels zwemmen, fietsen of hardlopen.

Wij hechten daarbij veel waarde aan het verlenen van een uitstekende service en gaan dan ook ver om jouw zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarom zijn wij ook blij met het gemiddelde van een 8,8 die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Wist je dat je naast online ook kan genieten van onze service in onze winkels? In onze winkels kan je ook meteen jouw favoriete uitrusting en kleding passen.

Hieronder kan je verschillende productereviews lezen van mensen die je al voor zijn gegaan.

Bezoekers van onze site beoordelen producten gemiddeld met een 7,8 in de 23 reviews hieronder :

BTTLNS Inferno 1.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Inferno 1.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Inferno 1.0 wetsuit lange mouw heren 1 10 8 Bart Roelse 2022-08-06

Prima zaak waar je goed en prettig geholpen wordt door vakkundige verkoper.

Bekijk hier het product BTTLNS Inferno 1.0 wetsuit lange mouw heren >

Castelli Free Sanremo 2 trisuit korte mouw zwart heren

Castelli Free Sanremo 2 trisuit korte mouw zwart heren

Castelli Free Sanremo 2 trisuit korte mouw zwart heren 1 10 7 Sebastiaan 2022-05-27

Had eerst maatje M besteld, viel te klein uit. Mocht deze dan retourneren, en heb een maatje L gekregen. Past perfect. Goede service van SandenShop.

Bekijk hier het product Castelli Free Sanremo 2 trisuit korte mouw zwart heren >

SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart

SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart

SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart 1 10 2 Pascal 2022-01-16

Heb deze handschoenen in december 2020 aangekocht. Mijn verwachtingen waren vrij hoog en ... ik ben ontzettend ontgoocheld. Ik heb ze ondertussen twee winters kunnen testen. De handpalmen worden goed verwarmd, maar de vingers worden nauwelijks opgewarmd. Bij temperaturen minder dan 2°C is het resultaat echt bedroevend. Ik kan deze handschoenen echt niet aanbevelen. Ik vermoed dat de rijwind op de fiets de vingers te veel afkoelt en dat de materiaalkeuze niet goed is. Jammer van de centjes! Mijn advies: niet kopen!!!

Bekijk hier het product SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart >

BTTLNS Tormentor 2.0 demo wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Tormentor 2.0 demo wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Tormentor 2.0 demo wetsuit lange mouw heren 1 10 9 Bart 2021-09-19

Ondertussen er al een 4 tal zwemtochten tussen de 4-8km mee gezwommen. Geen last van de schouder, geen schuurplekken en heel comfortabel om de dragen, heel mooie stabiliteit in het water.

Bekijk hier het product BTTLNS Tormentor 2.0 demo wetsuit lange mouw heren >

Assos Equipe RS summer prof edition fietsshirt SS rood heren

Assos Equipe RS summer prof edition fietsshirt SS rood heren

Assos Equipe RS summer prof edition fietsshirt SS rood heren 1 10 9 Henny Kools 2021-08-05

asos kwaliteit van wereld klasse

Bekijk hier het product Assos Equipe RS summer prof edition fietsshirt SS rood heren >

SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart

SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart

SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart 1 10 9 Valerie 2021-02-17

Deze handschoenen enkele weken geleden aangekocht en ze zijn nu al onmisbaar geworden! De allereerste handschoenen die effectief helpen de symptomen van syndroom van Raynaud (Witte, dode vingers) tegen te gaan, dus zeker aan aanrader! Enige (zeer kleine) minpuntje, het stuk aan de pols met de batterijhouder is wat dikker en zit soms wat stroef in combinatie met de mouw van mijn jas.

Bekijk hier het product SealSkinz Upwell Cold weather verwarmde fietshandschoenen zwart >

Craft Isolate trainings jas blauw/royal heren

Craft Isolate trainings jas blauw/royal heren

Craft Isolate trainings jas blauw/royal heren 1 10 9 Sjors 2020-10-28

Super fijne jas! Erg warm

Bekijk hier het product Craft Isolate trainings jas blauw/royal heren >

BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw heren 1 10 9 Koen 2020-09-12

Het pak trekt zeer vlot aan en ook weer uit wat een tijdsbesparing geeft. Eenmaal in het water voelt het alsof je echt op het water ligt. Daardoor schiet je nogal vooruit bij het zwemmen. Maar het allerbeste aan het pak zijn de mouwen. Die zijn flinterdun zodat je schouders nooit moe aanvoelen of verzuren en zeer soepel kunnen blijven draaien. Toppak! Waarom geen 10? Omdat de nek iets te hard schuurt. Maar dat zijn details. Want de tijden spreken voor zich: ik ga gewoon :10/100m sneller dan met m’n vorig. Fenomenaal!

Bekijk hier het product BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw heren >

Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen rood/blauw heren

Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen rood/blauw heren

Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen rood/blauw heren 1 10 10 Richie 2020-04-25

Uitstekende neutrale loopschoenen met extra ondersteuning voor personen met een half tot hoge voetboog. Toebox bied veel ruimte in normal size. Deze loopschoen kan je zeker gebruiken voor je lange hardloopsessies, aangezien deze voldoende demping geeft. Korteweg top !!!

Bekijk hier het product Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen rood/blauw heren >

Castelli Idro pro 2 regen jacket zwart heren

Castelli Idro pro 2 regen jacket zwart heren

Castelli Idro pro 2 regen jacket zwart heren 1 10 9 Hans 2020-02-07

Castelli idro pro 2 voor €249,95...goedkoop. Bestelling binnen 3 dagen thuis: super! Communicatie via email vond niet plaats, bv bevestiging bestelling, dat is het enige minpuntje. Ook sommige slechte recensies gelezen...mijn ervaring is Top

Bekijk hier het product Castelli Idro pro 2 regen jacket zwart heren >

Zone3 The next step neopreen buoyancy shorts 3/2mm

Zone3 The next step neopreen buoyancy shorts 3/2mm

Zone3 The next step neopreen buoyancy shorts 3/2mm 1 10 9 Robby Brouwers 2019-03-14

Het is eerder een "speciaal" zicht om met zo'n neopreen jammer door het zwembad te lopen maar eens je in het water zit voel je echt wel verschil qua drijfvermogen. Je glijdt echt wel beter door het water. Je moet 'm wel héél passend kopen. Anders schept hij gelijk water bij een afduw van de kant. Super tevreden over dit product!!! én supersnelle service van Sanden!! (mag ook gezegd worden)

Bekijk hier het product Zone3 The next step neopreen buoyancy shorts 3/2mm >

Castelli Premio bibshort fietsbroek zwart heren

Castelli Premio bibshort fietsbroek zwart heren

Castelli Premio bibshort fietsbroek zwart heren 1 10 8 Laurent Baert 2018-04-04

De broek zit zeer fijn. Al vele (lange) tochten gemaakt met deze fietbroek en nog steeds zeer tevreden. Het materiaal voelt zeer comfortabel aan op de huid.

Bekijk hier het product Castelli Premio bibshort fietsbroek zwart heren >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 9 Johan Walravens 2018-03-30

Zeer fijn produkt! Handig in gebruik voor kleine en grote beschadigingen, dankzij de kwast en de schijfjes.

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BBB Sportbril Impress Small glossy rood

BBB Sportbril Impress Small glossy rood

BBB Sportbril Impress Small glossy rood 1 10 8 Tim Piers 2018-03-30

Fijne bril en niet duur!

Bekijk hier het product BBB Sportbril Impress Small glossy rood >

BTTLNS Shakebeker 800ml Thyrsus 1.0

BTTLNS Shakebeker 800ml Thyrsus 1.0

BTTLNS Shakebeker 800ml Thyrsus 1.0 1 10 8 John de Mulder 2018-03-26

Niet duur en zeer handig in gebruik!

Bekijk hier het product BTTLNS Shakebeker 800ml Thyrsus 1.0 >

Castelli Podio doppio fietsshirt donker blauw heren

Castelli Podio doppio fietsshirt donker blauw heren

Castelli Podio doppio fietsshirt donker blauw heren 1 10 9 Kevin Coessens 2018-03-23

Top shirt, zeer tevreden! Het shirt ziet er zeer netjes uit en de fraaie pasvorm maakt het helemaal af. Zoals aangegeven is de prijs in verhouding tot de kwaliteit zeker niet te hoog!

Bekijk hier het product Castelli Podio doppio fietsshirt donker blauw heren >

BTTLNS Gods trisuit korte mouw Typhon 1.0

BTTLNS Gods trisuit korte mouw Typhon 1.0

BTTLNS Gods trisuit korte mouw Typhon 1.0 1 10 9 Gijs Ramaut 2018-03-21

Dit trisuit nu verschillende keer gedragen en ben er zeer tevreden over. Het materiaal is erg fijn en schuurt niet. Daarnaast geeft de zeem voldoende ondersteuning en heeft het trisuit een zéér professionele uitstraling!

Bekijk hier het product BTTLNS Gods trisuit korte mouw Typhon 1.0 >

BTTLNS Startnummerband Keeper 2.0

BTTLNS Startnummerband Keeper 2.0

BTTLNS Startnummerband Keeper 2.0 1 10 9 Filip Platteau 2018-03-07

De volgende dag in huis, zit erg fijn en werkt perfect... mijn conclusie; chapeau!

Bekijk hier het product BTTLNS Startnummerband Keeper 2.0 >

BTTLNS Saferswimmer veiligheid verlichte zwemboei Scamander

BTTLNS Saferswimmer veiligheid verlichte zwemboei Scamander

BTTLNS Saferswimmer veiligheid verlichte zwemboei Scamander 1 10 9 Bjorn Windels 2018-02-23

Fijn om mijn spullen mee te kunnen nemen tijdens het zwemmen en niet aan de waterkant te moet laten liggen. Gekocht samen met een waterdichte telefoonhoes voor extra veilligheid. Mooie afwerking met de LED strips.

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer veiligheid verlichte zwemboei Scamander >

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze

BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze 1 10 8 Tess Willems 2018-01-10

Handige/goedkope oplossing om mijn spullen bij me te kunnen houden

Bekijk hier het product BTTLNS Waterdichte telefoonhoes Iscariot 1.0 roze >

Sailfish One fullsleeve wetsuit heren

Sailfish One fullsleeve wetsuit heren

Sailfish One fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Tom de Smet 2017-11-15

Top product! Dankzij de verbeterde stabiliteit en drijfvermogen mijn techniek aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is het materiaal zeer flexibel waardoor mijn bewegingen niet gehinderd wordden.

Bekijk hier het product Sailfish One fullsleeve wetsuit heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Reviews > Product reviews

Print

Triathlon24.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?