Wetsuit Testdagen

Dit jaar hebben we weer een groot aantal locaties in Nederland en Belgie weten te strikken. Ben je opzoek naar een nieuw wetsuit, maar weet je- nog -niet welk model voor jou de beste keuze is? Of heb je een wetsuit op het oog, maar wil je deze graag eerst testen voordat je deze aan gaat schaffen? Onze wetsuit testdagen zijn de meest uitgebreide testdagen van de Benelux!

Zowel voor de beginnende zwemmer als voor de gevorderde zwemmer zijn er meerdere kundigide adviseurs aanwezig die u alles kunnen vertellen over het merk en de verschillende modellen wetsuits in de collectie. De merken Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en Orca hebben hun deelname bevestigd.

GRAAG VERWIJZEN WIJ U NAAR DE VOLGENDE PAGINA VOOR ALLE INFORMATIE OVER ONZE WETSUIT TESTDAGEN 2022!


AANMELDEN 

Via de onderstaande planner kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een van onze wetsuit testdagen. Kies een van de wetsuit testdagen, klik vervolgens op de beschikbare dag met bijbehorende tijdstip en vul uw gegevens in. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging van de inschrijving. Uiterlijk één week voor het evenement krijg je extra informatie over de wetsuit testdag toegestuurd per mail.

Mocht je ingeschreven hebben voor een testdag en deze inschrijving willen wijzigen? Dan kan je via de link in de bevestigingsmail gemakkelijk de inschrijving aanpassen naar een andere datum of de inschrijving annuleren. 

Mocht het niet lukken om via deze weg aan te melden kun je ook een email sturen naar info@triathlon24.be met je naam en de desbetreffende testdag.

 Mocht onderstaande afbeelding niet goed zichtbaar zijn, bekijk dan deze link. 


IMPRESSIE

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Wetsuit Testdagen

Print