Wetsuit Testdagen 2021

Ook in 2021 willen wij u bijstaan in de zoektocht naar de ideale wetsuit voor u. Daarom plannen wij ook in 2021 wetsuit testdagen in België en Nederland. Om te anticiperen op de wisselende regels rondom het corona virus zullen wij dit jaar enkel testdagen in de openlucht organiseren. Door het testen op één van onze wetsuit testdagen bent u er zeker van dat u de tijd krijgt om verschillende wetsuits van verschillende merken te testen. Van instapmodel, tot high-end wetsuit. Het volledige spectrum zal u bij ons kunnen testen. Zo ervaart u zelf wat het verschil is tussen de verschillende soorten flexibiliteit en drijfvermogen. Er zijn ook verschillende deskundigen aanwezig om u bij te staan in de zoektocht naar de beste wetsuit voor u. De merken die bij ons zullen passeren op de wetsuit testdagen in 2021 zijn Aquaman, BTTLNS, Sailfish, Zone3 en 2XU.


Aanmelden voor de wetsuit testdagen 2021

Onze wetsuit testdagen zijn ook in kosteloos en volledig vrijblijvend. Wij vragen u wel om op voorhand aan te melden op die manier hebben wij op voorhand een duidelijk beeld hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Mocht het nodig zijn kunnen wij onze testdag dan verlengen om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om corona proof deel te nemen aan de testdag. Registreren kan door een mail te sturen naar info@triathlon24.be met daarin uw naam en naar welke testdag u komt.

U krijgt de tijd om verschillende wetsuits te testen, van instapmodellen tot de high-end modellen van verschillende merken. Wij vinden het belangrijk dat u zelf ervaart wat het verschil is tussen verschillende soorten flexibiliteit, of een verschil in drijfvermogen. Enkel door dit zelf te ervaren kan u de juiste keuze maken.

Deelname aan de wetsuit testdag verplicht u niet tot enige aankoop. U kan dus volledig vrijblijvend deelnemen. Als u toch een wetsuit wenst aan te kopen op onze testdag, dan geven wij u een korting van 15% op de adviesprijs.


Agenda Wetsuit testdagen 2021

 


triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2021

Print