Team Brasschaat

Team triathlon gaat altijd samen met jouw voor een top prestatie

Het Triathlon België team gaat altijd voor een top prestatie, en bestaat uit ervaringsdeskundigen die allemaal een ruime ervaring hebben op het gebied van triathlons tot aan de Olympische Spelen toe.

Bij ons mag je altijd een gemoedelijke sfeer verwachten met een uitstekende kwaliteit en service. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van alleen de beste kwalitatieve premium merken, maar ook niet te vergeten de zeer ruime kennis van ons super team met samen meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van triathlon en fitness.

Wij streven er altijd naar om je zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden in jouw zoektocht naar de beste triathlon producten. Hierdoor kan jij straks maximaal presteren met het beste comfort op elke triathlon, ongeachte de lengte en de zwaarte ervan.

Zien wij je straks in onze gezellige winkel?

Ontmoet ons triathlon team

 

Lieven heeft er ondertussen meer dan 10 jaar als actief triatleet opzitten. De ervaring die hij in die tijd heeft opgedaan wil hij nu graag delen met anderen. Hij is altijd op zoek geweest naar de zogenaamde ‘marginal gains’. Hierbij heeft hij veel kennis opgedaan over de verschillende merken die in de sport rondgaan, maar ook over de verschillende technologieën. Hij weet als geen ander welk detail een verschil kan maken.

Erik-Simon is één van de beste lange afstandstriatleten van Nederland. Erik-Simon heeft al twee Nederlandse titels op de volledige afstand op zijn palmares weten te schrijven. Erik-Simon is een echte ervaringsdeskundige omdat hij altijd hoge eisen heeft gesteld aan zijn materialen. Als professioneel triatleet zijn voor hem materialen van de beste kwaliteit altijd al van heel groot belang geweest om optimaal te kunnen presteren. Voor een vriendelijke glimlach wil hij de kennis die hij opgebouwd heeft met veel plezier met je delen.

Kirsten is onze specialiste van de korte afstand. In 2014 nam zij als triatlete deel aan de jeugd Olympische Spelen in China. Als het op ervaring aankomt moet Kirsten zeker niet onder doen voor haar mannelijke collega’s. Zij doorzwom reeds heel wat wilde wateren en bouwde op jonge leeftijd al veel ervaring op op het hoogste niveau.

Max is ons jong aanstormend talent. Hij is ook triatleet en heel leergierig. Als er een nieuw product in de winkel binnen komt maakt Max er de sport van om het als eerste getest te hebben. Met zijn gedrevenheid zal Max je dus op de drukke momenten zeker bij kunnen staan met raad en daad.

triathlon24.be België by Sanden
543 Reviews
Waarom Sanden?

Home | Winkels > Team Brasschaat

Print